Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η Γευσήνους εφαρμόζει πρακτικές με γνώμονα την Πολιτική Κοινωνικής Ευθύνης , η οποία συνίσταται στη διαρκή δέσμευση της εταιρείας μας για ηθική συμπεριφορά και συμβολή της στην οικονομική ανάπτυξη με ταυτόχρονη βελτίωση της ποιότητας ζωής τόσο του ανθρώπινου δυναμικού της όσο και των τοπικών κοινοτήτων και της κοινωνίας γενικότερα.

Η εταιρεία μας έμπρακτα δηλώνει το ενδιαφέρον της όχι μόνο για την ανάπτυξή της αλλά και για τον κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπό της. Επίσης, λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εφαρμόζοντας τις σχετικές κοινοτικές διατάξεις που αφορούν σε θέματα όπως : Προστασία του περιβάλλοντος, κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη.


Οκτώβριος 2018

Πυρόπληκτοι

Στο πλαίσιο στήριξης των συνανθρώπως μας που είδαν τη ζωή τους να χάνεται μέσα στη φονική φωτιά, αλλά και στους εθελοντές, γιατρούς, ιατροδικαστές & πυροσβέστες προσφέραμε καθημερινά γεύματα, σαλάτες και χυμό.

Μάρτιος 2018

ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Συμμετέχοντας στο δίκτυο «Διάσωσης & Προσφοράς Τροφίμων» του Μπορούμε και την στήριξη του μηνύματος «Καμία μερίδα φαγητού χαμένη», προσφέραμε συνολικά για το 2017 16.820 μερίδες φαγητού.
Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί και για το 2018 να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια, βοηθώντας συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ιανουάριος 2018

Ξενώνας Ανακουφιστικής Φροντίδας -«ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

Ξεκινώντας τον Ιανουάριο του 2018, στηρίζουμε την τροφοδοσία του πρώτου Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας στην Ελλάδα

ΜΑΦ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», προσφέροντας καθημερινα 30 μερίδες φαγητού.

www.galilee.gr

Νοέμβριος 2017

ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στο πλαίσιο στήριξης των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις καταστροφές στη Μάνδρα Αττικής , προσφέραμε για μια εβδομάδα 3.500 γεύματα.

Νοέμβριος 2016

Φιλικό περιβαλλοντικά ψυκτικό αέριο

Όλοι οι ψυκτικοί θάλαμοι που χρησιμοποιούνται έχουν αναβαθμιστεί και λειτουργούν με ψυκτικό αέριο φιλικό προς το περιβάλλον.

 

Νοέμβριος 2016

Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας

 

Η Γευσήνους ΑΒΕΕ, στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς ανέλαβε την δωρεάν σίτιση των φιλοξενούμενων παιδιών του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου, τον Αύγουστο του 2013, σίτιση η οποία συνεχίζεται ανελλιπώς μέχρι και σήμερα.Η σίτιση περιλαμβάνει κυρίως γεύμα, σαλάτα και φρούτο στο πλαίσιο σωστής, ισορροπημένης και ολοκληρωμένης διατροφής, φιλοσοφία που ακολουθεί πιστά η εταιρία. Το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο (Π.Ε.Ν) στην Καλλιθέα από το 1912 προστατεύει παιδιά ηλικίας 2,5 έως 5 χρόνων που βρίσκονται σε ανάγκη.

Οκτώβριος 2016

Σταθερή συνεργασία με το ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Η Γευσήνους συνεργάζεται με τον κοινωφελή οργανισμό ΜΠΟΡΟΥΜΕ και σε τακτά χρονικά διαστήματα διαθέτει φαγητό, πρώτες ύλες, γεύματα σνακ σε ομάδες ανθρώπων που το έχουν πραγματικά ανάγκη. 

Σεπτέμβριος 2016

Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας

Η Γευσήνους ΑΒΕΕ στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προσέφερε, κατ’ επανάληψη, εδέσματα στη διοργάνωση Ημερίδας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας που έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο του νοσοκομείου Ασκληπιείο της Βούλας.

Σεπτέμβριος 2016

Διατήρηση σταθερών τιμών

H Γευσήνους ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των καιρών, γίνεται συμμέτοχος και αρωγός σε κάθε προσπάθεια που βοηθά το συνάνθρωπό μας και συνεισφέρει στη βελτίωση του τρόπου ζωής του. Απόδειξη αυτού αποτελεί η απορρόφηση του ΦΠΑ που έχει κάνει δύο φορές μέχρι σήμερα. Η κατανάλωση βρίσκεται στο επίκεντρο της καθημερινότητάς μας, καθώς είναι αναγκαία για την κάλυψη των βασικών αναγκών μας. H Γευσήνους εφαρμόζει ιδιαίτερη εμπορική πολιτική και θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα, επιμονή κι ευθύνη να βρίσκεται κοντά σε όλους τους πελάτες της και να προσφέρει ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, σε σταθερά χαμηλές τιμές.

Αύγουστος 2016

Άσυλον Ανιάτων

Η Γευσήνους ΑΒΕΕ, αγκαλιάζοντας και συμμετέχοντας ενεργά στις ενέργειες του ιδρύματος, προσέφερε τρόφιμα για τους ασθενείς του Ασύλου συμβάλλοντας με τον τρόπο της στην ανακούφιση αυτής της ευπαθούς ομάδας και στην κάλυψη των βασικών αναγκών της.

Ιούνιος 2016

Green Angels & ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ

Το εγχείρημα των GREEN ANGELS αποτελεί μια πρωτοβουλία της ICAP Group και της GREENiT Environmental  που από κοινού οραματίστηκαν τη  συμμαχία του επιχειρηματικού κόσμου για τον σκοπό αυτό. Αποτελούν τους πρώτους GREEN ANGELS που χρηματοδοτούν την πρωτοβουλία, συμμετέχουν στην εθνική δράση, και αναπτύσσουν τον πρότυπο μηχανισμό περιβαλλοντικής υποστήριξης.Πρόκειται για μια εθνική προσπάθεια που πιστεύουμε ότι θα αλλάξει τα δεδομένα και θα βάλει τη χώρα μας σε σύγχρονη τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης.

Ιούνιος 2016

Στέγη Ζώων Αγίου Φραγκίσκου Ασσίζης

Η Γευσήνους προσέφερε τρόφιμα στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «Στέγη Ζώων» Αγίου Φραγκίσκου Ασσίζης συμβάλλοντας στην κάλυψη των αναγκών του σωματείου για τη φιλοξενία ζώων.

Απρίλιος 2016

Σίτιση Μεταναστών

Απρίλιος 2016

Τράπεζας Αίματος ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ

Δημιουργία Τράπεζας Αίματος και εθελοντισμός δοτών ερυθρών κυττάρων

σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Λαϊκού Νοσοκομείου 

Μάρτιος 2016

Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας - Φιλική Φωλιά Ελευσίνας - Βιβλιοθήκη Ελευσίνας

Το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας είναι αναγνωρισμένο σωματείο στο οποίο φιλοξενούνται 150 παιδιά όπου καθημερινά απολαμβάνουν το μεσημεριανό τους και στη συνέχεια απασχολούνται με τις ποικίλες δραστηριότητες του χώρου.Η Γευσήνους συμμετέχοντας στις ενέργειες του σωματείου προσέφερε δωρεά προς τη Φιλική Φωλιά για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που φιλοξενούνται.

Φεβρουάριος 2016

Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

Υποστηρίζοντας την προσπάθεια του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων η εταιρία μας προσέφερε τρόφιμα για την κάλυψη των αναγκών των συμπολιτών μας που υποστηρίζονται από το Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Δεκέμβριος 2015

«Κοινωνική Μέριμνα» του Δήμου Κηφισιάς

Η Γευσήνους υποστηρίζοντας τις προσπάθειες και το έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κηφισιάς «Κοινωνική Μέριμνα», προσέφερε τρόφιμα τα οποία διανεμήθηκαν σε μαθητές Δημοτικών σχολείων του Δήμου.

Νοέμβριος 2015

Μέτρηση περιβαλλοντικού θορύβου

Πραγματοποίηση μέτρησης περιβαλλοντικού θορύβου που προκαλείται από τις εγκαταστάσεις της κεντρικής μονάδας της εταιρείας από εγκεκριμένη ΕΞΥΠΠ (Biosafety).

Σεπτέμβριος 2015

Παιδιά της Γης

Προσφορά γευμάτων σε μόνιμη εβδομαδιαία βάση και τοποθέτηση κουμπαράδων σε όλα τα Καταστήματά μας 
προς όφελος του Μη κερδοσκοπικού Σωματείου.

Ιούνιος 2015

Εργαστηριακή ανάλυση

 Συνεργασία με την εταιρία AGROLABRDS για την εργαστηριακή ανάλυση των τροφίμων, του νερού και των επιφανειών για την κεντρική μονάδα και τα υποκατάστημά μας. 

Μάιος 2015

Παιδικά Χωριά SOS

Η Γευσήνους ΑΒΕΕ, αγκαλιάζοντας τη δράση των Παιδικών Χωριών SOS, προσέφερε τρόφιμα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο χωριό.

Φεβρουάριος 2015

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Προσφορά Τροφίμων στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Ιούλιος 2014

1-3 Αυγούστου το Ρέθυμνο παίζει για το χαμόγελο του παιδιού!

«1-3 Αυγούστου, το Ρέθυμνο παίζει για το Χαμόγελο», στους Ανεμόμυαλους Ρεθύμνου όπου διοργανώνεται τριήμερο εκδηλώσεων με ποικίλες  δράσεις που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση στην ενημέρωση και στην προσφορά με σκοπό την ενίσχυση του οργανισμού  «Το χαμόγελο του παιδιού».  Η υποστήριξη του κόσμου μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε και να εντείνουμε την προσπάθειά μας στην υλοποίηση αυτού πλέον του θεσμού αλληλεγγύης για να συνεισφέρουμε στο σημαντικό έργο που επιτελεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού».  Η εκδήλωση στηρίζεται στον εθελοντισμό αλλά και στις χορηγίες πολλών επιχειρήσεων. Όλα τα έξοδα για την υλοποίηση κάθε δράσης καλύπτονται από τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν και έτσι όλα τα  έσοδα της εκδήλωσης διατίθενται εξολοκλήρου στον οργανισμό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί ψησταριά και αναψυκτήριο με τη χορηγία και υποστήριξη μεταξύ άλλων και της Γευσήνους.

 

Ιούνιος 2014

Η Γευσήνους για το πρόγραμμα "Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά"

Με την υλοποίηση του Προγράμματος: «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά», επιχειρείται η βελτίωση των συνθηκών ένταξης στο εκπαιδευτικό σύστημα μαθητών από τη συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα που απειλείται με εκπαιδευτική ανισότητα και περιθωριοποίηση. Μέσω του Προγράμματος, επιδιώκεται η ενδυνάμωση των σχολικών μονάδων με στρατηγικές που ενθαρρύνουν τη διαπολιτισμική κατανόηση, την επικοινωνία και τη συνεργασία.

Η Γευσήνους συμμετείχε ενεργά στους σκοπούς του προγράμματος προσφέροντας 120 δεκατιανά γεύματα αποτελούμενα από σάντουιτς και φρούτο στους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου Κρήτης σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου 2014.

Μάρτιος 2014

Η Γευσήνους προτείνει: Μικρές αλλαγές... Μεγάλο αποτέλεσμα!

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία του περιβάλλοντος και την ενημέρωση του κοινού, η Γευσήνους προχώρησε σε δημιουργία νέων σουπλά με οικολογικά μηνύματα σχετικά με την ανακύκλωση και την εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων. Τα σουπλά έχουν τέσσερα διαφορετικά σχέδια με ισάριθμα μηνύματα, το καθένα από τα οποία εστιάζει και προτρέπει τον κόσμο να υιοθετήσει απλές, καθημερινές,  «πράσινες» συνήθειες.

 

Λάμψτε οικολογικά εξοικονομώντας!
Χρησιμοποιήστε λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας καταναλώνοντας τέσσερις με πέντε φορές λιγότερο ρεύμα.

 

sousplat_lamp

 

Ανακύκλωση τώρα!
Για κάθε τόνο πλαστικού που ανακυκλώνεται, εξοικονομείται όση ποσότητα νερού χρησιμοποιεί ένας άνθρωπος για 2 μήνες και όση ενέργεια σπαταλούν 2 άνθρωποι για 1 χρόνο.

 

 

 

Αγαπάμε το χαρτί αλλά δεν το σπαταλάμε!
Η καταστροφή των δασών για την παραγωγή χαρτιού, είναι ένας από τους κύριους παράγοντες της κλιματικής αλλαγής την οποία παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια. Ένας τόνος ανακυκλωμένου χαρτιού σώζει 17 δέντρα!

 

 

sousplat_paper

 

Πρασινίστε για το καλό σας!
Τα φυτά στο μπαλκόνι ή τον κήπο μας, βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε, παράγουν οξυγόνο δεσμεύοντας το διοξείδιο του άνθρακα αλλά κυρίως μας φτιάχνουν τη διάθεση, την υγεία και τη ψυχολογία μας.

 

 

sousplat_plants

 

Η Γευσήνους εκτιμώντας το αποτύπωμα άνθρακα, κοινώς αναγνωρισμένο ως το πιο καινοτόμο μέτρο περιβαλλοντικής διαχείρισης, συμμετέχει στον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής με στόχο τη δημιουργία μιας κλιματικά ουδέτερης εταιρίας αλλά και κοινωνίας.  

Δεκέμβριος 2013

Προσφορά Τροφίμων σε Ίδρυμα Προστασίας & Αποκατάστασης Παιδιών & Νέων με Νοητική Στέρηση «Θεοτόκος».

Η Γευσήνους προσέφερε στο Ι.Π.Α.Π. «Θεοτόκος» τρόφιμα για τη σίτιση των εκπαιδευόμενων του κέντρου. Το Ίδρυμα «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ»  είναι κοινωφελής, μη κερδοσκοπικός και μη κυβερνητικός οργανισμός το οποίο συστάθηκε το 1954. Ο οργανισμός εξυπηρετεί παιδιά και νέους με Νοητική Υστέρηση και άλλες αναπτυξιακές ανεπάρκειες, καθώς επίσης και τις οικογένειές τους. Αποστολή του Ιδρύματος είναι η εκπαίδευση παιδιών και νέων.

Νοέμβριος 2013

Προσφορά Γευμάτων από τη Γευσήνους στην Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς

Η Γευσήνους μέσω της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κηφισιάς, προσέφερε από τις 11 Νοεμβρίου μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου, από 50 μερίδες φρεσκομαγειρεμένου φαγητού καθημερινά, σε άπορους δημότες που σιτίζονται από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Οκτώβριος 2013

Προσφορά Φαγητού σε Ασκληπιείο Βούλας

Η Γευσήνους στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προσέφερε εδέσματα στη διοργάνωση Ημερίδας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας που έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο του νοσοκομείου Ασκληπιείο της Βούλας.

Σεπτέμβριος 2013

Δωρεάν Σίτιση παιδιών Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου από τη Γευσήνους

Η Γευσήνους, στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς επανέλαβε την ενέργεια του Αυγούστου 2013,  αναλαμβάνοντας από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τέλος Δεκεμβρίου 2013, τη δωρεάν σίτιση των φιλοξενούμενων παιδιών του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου στην Καλλιθέα. Η σίτιση περιλάμβανε πλήρες γεύμα με κυρίως, σαλάτα και φρούτο. Όπως αποδεικνύεται η ενέργεια της Γευσήνους, δεν αποτελεί μια περιστασιακή προσφορά και στήριξη του ιδρύματος, αλλά μια δέσμευση για συνεχή υποστήριξη.

Αύγουστος 2013

Δωρεάν Σίτιση παιδιών Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου από τη Γευσήνους

φιλοξενούμενων παιδιών του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου, τον Αύγουστο του 2013. Με μεγάλη ευαισθησία και αγάπη προς τα παιδιά, παρείχε φαγητό στα παιδιά Κλειστής Προστασίας που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας και τα οποία στερούνται οικογενειακής θαλπωρής. Η σίτιση περιλάμβανε κυρίως γεύμα, σαλάτα και φρούτο στο πλαίσιο σωστής, ισορροπημένης και ολοκληρωμένης διατροφής, φιλοσοφία που ακολουθεί πιστά η εταιρία. Το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο (Π.Ε.Ν) στην Καλλιθέα από το 1912 προστατεύει παιδιά ηλικίας 2,5 έως 5 χρόνων που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ιούνιος 2013

Η Γευσήνους ΑΒΕΕ προσφέρει φαγητό σε Παιδικά Χωριά SOS Βάρης

Η Γευσήνους ΑΒΕΕ, αγκαλιάζοντας τη δράση των Παιδικών Χωριών SOS, προσέφερε τρόφιμα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο χωριό.

Ιούνιος 2013

Η Γευσήνους προσφέρει τρόφιμα στο Άσυλο Ανιάτων

Το Άσυλο Ανιάτων είναι ένα κοινωφελές μη κερδοσκοπικό ίδρυμα το οποίο ιδρύθηκε το 1893, προσφέροντας κοινωνικό έργο σε έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα. Φροντίζει και περιθάλπει ασθενείς με χρόνιες παθήσεις οι οποίοι δεν έοχυν τη δυνατότητα να αυτοεξυπηρετηθούν. Παράλληλα υποστηρίζει και τις οικογένειες των ασθενών. Η Γευσήνους, αγκαλιάζοντας και συμμετέχοντας ενεργά στις ενέργειες του ιδρύματος, προσέφερε τρόφιμα για τους ασθενείς του Ασύλου συμβάλλοντας με τον τρόπο της στην ανακούφιση αυτής της ευπαθούς ομάδας και στην κάλυψη των βασικών αναγκών της.

Μάιος 2013

Προσφορά της Γευσήνους στο Χαμόγελο του Παιδιού

Στο πλαίσιο προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και συγκεκριμένα στην ευπαθή ομάδα των παιδιών που στερούνται βασικών αγαθών, η Γευσήνους προσέφερε τρόφιμα στο Χαμόγελο του Παιδιού για την κάλυψη των αναγκών του οργανισμού στηρίζοντας και συμμετέχοντας στη φροντίδα χιλιάδων παιδιών που αγκαλιάζει ο οργανισμός.

Μάρτιος 2013

Προσφορά της Γευσήνους στο Χαμόγελο του Παιδιού

Το Χαμόγελο του Παιδιού αποτελεί έναν εθελοντικό οργανισμό, ο οποίος στηρίζεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Στο πλαίσιο αυτό η Γευσήνους ΑΒΕΕ προσέφερε τρόφιμα σε μορφή πρώτων υλών π.χ. ζυμαρικά, ρύζι κ.α. για την κάλυψη των αναγκών του οργανισμού στηρίζοντας και συμμετέχοντας στη φροντίδα χιλιάδων παιδιών που αγκαλιάζει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Μάρτιος 2013

Η Γευσήνους Συμμετέχει στη Συλλογή Βιοαποβλήτων

Η Γευσήνους, στο πλαίσιο της οικολογικής συνείδησης που τη διέπει, συμμετέχει στην πρωτοπόρα προσπάθεια του Δήμου Κηφισιάς για διαλογή στην πηγή και κομποστοποίηση των βιοαποβλήτων.

Δεκέμβριος 2012

Η Γευσήνους Λαμβάνει την Πιστοποίηση ISO14001:2004

Η Γευσήνους είναι πλέον πιστοποιημένη με το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2004, αναγνωρίζοντας τις ευθύνες της και τις υποχρεώσεις της απέναντι στο περιβάλλον και στον άνθρωπο και δεσμεύεται για:
-τη συνεχή βελτίωση της περιβαλλοντικής της επίδοσης,
-την πρόληψη και μείωση της ρύπανσης που προέρχεται από τις δραστηριότητες και τα προϊόντα της,
-τη συμμόρφωση με την περιβαλλοντική νομοθεσία και
-τη συμμόρφωση με όλες τις απαιτήσεις που απορρέουν από την αδειοδότηση της.

Ιανουάριος 2011

Σύστημα Συλλογικής Εναλλακτικής Διαχείρισης ΣΣΕΔ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Η Γευσήνους είναι ενήμερη ως προς τις υποχρεώσεις της προς το Σύστημα Συλλογικής Εναλλακτικής Διαχείρισης ΣΣΕΔ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ από το 2011 έως και σήμερα.

Μάρτιος 2010

Η Γευσήνους εφαρμόζει ανακύκλωση χρησιμοποιημένων μαγειρικών λαδιών σε συνεργασία με την εταιρία REVIVE

Όλες οι ποσότητες των λαδιών που συλλέγονται από την εταιρεία μας σε συνεργασία με την αδειοδοτημένη εταιρεία REVIVE  μετατρέπονται σε βιοντίζελ σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπϊκής Ένωσης και της Ελληνικής Νομοθεσίας. Στόχος είναι η βέλτιστη διαχείριση των συγκεκριμένων αποβλήτων εξοικονομώντας φυσικούς πόρους με παράλληλη οριστική αποβολή τους από την τροφική αλυσίδα

Ιούνιος 2009

Η Γευσήνους εφαρμόζει Κομποστοποίηση Οργανικών Αποβλήτων

Τα οργανικά απόβλητα που εξαιρούνται κατά την παραγωγική διαδικασία, συλλέγονται από τη Γευσήνους σε ειδικό κομποστοποιητή και μετατρέπονται σε μια πλούσια ουσία που χρησιμοποιείται σαν εδαφοβελτιωτικό για τους χώρους πρασίνου της εταιρείας!

Μάιος 2009

Η Γευσήνους εφαρμόζει Επεξεργασία Λυμάτων

Η Γευσήνους, με αγάπη και σεβασμό προς το περιβάλλον, εφαρμόζει την αποκομιδή υγρών λυμάτων της κεντρικής μονάδας σε βιολογικό καθαρισμό με εξουσιοδοτημένη εταιρεία.

Ιανουάριος 2002

Η Γευσήνους Υιοθετεί τον Καθαρισμό & Απολύμανση με Βιοδιασπώμενα Προϊόντα

Η Γευσήνους, δηλώνοντας έμπρακτα το σεβασμό προς το περιβάλλον, υιοθετεί τη χρήση βιοδιασπώμενων υλικών καθαρισμού σε όλα της τα καταστήματα.